13:00

Eriksfälts FF

Referat: AIF Barrikaden - Eriksfälts FF

Startelvan:Martin P - Johan E, Jesper, Mats, David C - Fredrik G, Robert M, Jonas Gundersen (debut), Daniel P - Omar och Andy

Avbytare: Patrik Lindholm (debut) som kom in på innermittfältet efter 24 min och stannade där matchen ut, Erik som kom in på topp efter 24 min och stannade där matchen ut.

I övrigt gjordes en hel del byten och platsbyten - alltför många för att redogöra för här.

I 1:a halvlek blev vi rejält tillbakapressade och skapade inget alls framåt. Tack vare att de ibland tog lite dåliga beslut i sitt anfallsspel så gjorde de dock bara 2 mål och de kom inom 3 min mitt i halvleken.

I 2:a kom vi betydligt bättre in i matchen och skapade också några skapliga lägen. Det var emellertid de som gjorde 3-0 redan efter 11 min. Vi hade dock även fortsättningsvis ganska mycket boll. De hade en lång period när de skapade ytterst lite chanser men sista 10-15 kom de igen med besked och skapade den ena heta målchansen efter den andra. De gjorde också ytterligare 2 mål i den 79:e resp. 86:e min.

Det var dock vi som fick sista ordet när det gällde målskyttet. I den 88:e min kämpade Robban till sig bollen ungefär vid straffområdeslinjen och avancerade sedan förbi ett par spelare innan han säkert slog in den. Därmed fastställdes slutresultatet 1-5 efter en bra soloprestation.